SNAK & ÆD

Tag dit team ud i skoven til bålmad og gode snakke

Som moderne arbejdsplads bør man tænke på medmennesker frem for medarbejdere, for det er ikke hvordan vi har det på arbejdet, der er afgørende for vores effektivitet, men hvordan vi har det i livet som helhed. Et symptom på på mistrivsel er fx. stress, som er på epidemi stadiet, men vi kan ikke kurerer den, ved at snakke om den. Det kan vi til gengæld ved at se på hvad der skaber den, og hvis vi skal kigge på hvad der er det mest værdiskabende for os som mennesker, så er nr. 1 gode relationer.

“Frederiks rolige væsen og samtidige store passion for inddragelse, skabte en perfekt tryg ramme, hvor nærværet var i fokus og hvor snakken kunne få lov at vokse”

Derfor giver det også mening at arbejdspladser tager et medansvar for dem, og det gøres fx. via en dag med Frederik . Det er muligt at få Frederik på besøg på din arbejdsplads, for at holde foredrag der kan inspirere til bedre relationer og snakke, som bliver opfulgt af at spille SNAK med sit team. Hvis i vil have det slået sammen med en eftermiddag fuld af gode oplevelser og god stemning, så kan du booke Frederik til en aktiv, sjov og meningsfuld dag, hvor der er et foredrag som også fungere som et oplæg til gode snakke, mad over bål og så er der mulighed for at vælge en mere fysisk aktivitet, såsom udendørs Stratego, snabel fodbold, kamp med rollespilssværd eller andet. I er sikret en god tid, hvor samvær er temaet, både for det skal ske på dagen, men også for det man skal tage med hjem.

CHR_4796

Løsningen vil altid blive tilrettelagt det som der er muligt og behov for, og kan sagtens tage andre retninger end dem der er beskrevet her, derfor er prisen hellere ikke fast, men altid rimelig.

I Aarhus N. har Frederik sit hjem hvor der også er en skov, gildesal og alt hvad der skal bruges, her kan det afholdes, med mindre andet ønskes.

 

KONTAKT:
Mail: Frederik@snakspil.dk
Tlf: 29711387